Teaduste Akadeemia ootab üliõpilasi võistlema

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teadustöö
Teadustöö Foto: Margus Ansu

Eesti Teaduste Akadeemia korraldab taaskord teadustööde võistluse, kuhu võivad kõik Eesti üliõpilased esitada vastavalt vormistatud teadustöid ning parimad pälvivad ka rahalisi auhindu.


Konkursile võib esitada õpingute ajal lõpetatud ning vormistatud teadustöid, samuti nende tööde tulemuste põhjal avaldatud teaduspublikatsioone, milles üliõpilane on ainus või esimene autor. Esitatavad tööd võivad olla vormistatud ka diplomi-, bakalaureuse- või magistritööna, teatas konkursikomisjoni juht Georg Liidja.

Teadustööde võistlusel võivad osaleda Eesti ülikoolide üliõpilased ja eesti päritoluga üliõpilased välismaa ülikoolides, kes töö esitamise ajal jätkavad ülikoolis diplomi-, bakalaureuse- või magistriõpet või on lõpetanud need perioodil 1.09.2008- 31.08.2009.

Vastu võetakse köidetud töid, mille koos isikliku kirjaliku avalduse ja vajalike isikuandmetega esitavad või postiga saadavad tööde autorid ise. Tööle peaks lisama juhendaja kirjaliku arvamuse. Võõrkeelne töö peab sisaldama ka eestikeelset pealkirja ja lühikokkuvõtet, lisas Liidja.

Töid hindab konkursikomisjon, mis koosneb neljast akadeemikust igast akadeemia osast. Hindamisprotsessis osalevad lisaks veel ka paar teist akadeemia liiget sõltuvalt laekunud tööde temaatikast.

Teadustööde parimad pälvivad ka rahalisi auhindu, mille suuruse kohta ei osatud hetkel veel lähtuvalt majanduslikust olukorrast täpset infot anda.

Konkursikomisjon valib auhinnatud tööde autorite seast välja ka esinejad sügisel Teaduste Akadeemias toimuvale üliõpilastööde võistluse võitjate konverentsile.

Töid võetakse vastu 4. septembrini aadressil: Eesti Teaduste Akadeemia, Kohtu 6, 10130 Tallinn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles