Rainer Kuuba ja Enn Pärt: raiemahud hakkavad nii või teisiti vähenema (2)

Kaido Kama
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnaagentuuri juhtivspetsialisti Enn Pärdi koostatud analüüsi põhjal kirjutati praegu kehtivasse metsanduse arengukavasse raiemaht 12–15 miljonit tihumeetrit aastas.
Keskkonnaagentuuri juhtivspetsialisti Enn Pärdi koostatud analüüsi põhjal kirjutati praegu kehtivasse metsanduse arengukavasse raiemaht 12–15 miljonit tihumeetrit aastas. Foto: Liis Treimann

Enn Pärt ja Rainer Kuuba leiavad Postimehele antud intervjuus, et raiemahtu ei peaks võrdlema metsa jooksva juurdekasvuga.

Keskkonnaagentuuri juhtivspetsialist Enn Pärt koostas 2010. aastal analüüsi «Puidu pakkumise stsenaariumid metsanduse arengukavale aastateks 2011–2020». Selle analüüsi põhjal kirjutati praegu kehtivasse metsanduse arengukavasse raiemaht 12–15 miljonit tihumeetrit aastas.

Rainer Kuuba on metsaomanik ja õppinud metsamees, kes on avalikkuse ees teravalt kritiseerinud praegust metsapoliitikat.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles