Otseülekanne rahvusvaheliselt konverentsilt «Noorsootöö haridus ja koolitus»

Claire Peinar
, Postimees TV toimetaja
Copy

20. septembril toimub Narva kolledžis rahvusvaheline konverents «Noorsootöö haridus ja koolitus», mis võtab kokku kaheaastase rahvusvahelise noorsootöö õpetamise teemalise projekti.

Konverentsil annavad noorsootöötajate õpetamisest erinevates riikides ülevaate eksperdid Austraaliast, Suurbritanniast ja Soomest. Konverentsi peakülaline on Austraaliast pärit sotsiaalpoliitika ja noorsoosuhete teadur Tim Corney, kes tegutseb ka Rahvaste Ühenduse sekretariaadi rahvusvahelise noorte arengu nõunikuna. Lisaks temale kõnelevad Sari Höylä Soomest ja Michael A.S Gilsenan Suurbritanniast.

Esitletakse ka projekti raames valminud raamatut «Teaching Youth Work in Higher Education - Tensions, Connections, Continuities and Contradictions». Tegu on esimese raamatuga, mis tutvustab noorsootöö õpetamist lähtuvalt erinevate riikide kogemusest.

Nii projekti kui konverentsi eesmärk on tõsta üliõpilaste, õppejõudude, poliitikute ja noortevaldkonna ekspertide teadlikkust noorsootööst ning pakkuda võimalust kaasarääkimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles